top of page
Specialisaties zonder achtergrond.png

Specialismen

Waar kan ik je mee helpen?

Arbeidsrecht

Logo werk_edited.png

Een nieuwe arbeidsovereenkomst aan-gaan, een verschil van mening over een huidige arbeidsovereenkomst, ziekte op de werkvloer, disfunctioneren of bijvoorbeeld een (voorgenomen) reor-ganisatie of ontslag: stuk voor stuk ingrijpende gebeurtenissen, waar veel op het spel staat. Belangrijk dus dat je er zeker van bent dat je écht de juiste keuzes maakt en daar helpen wij je graag bij! Ons kantoor is gespecialiseerd in arbeidsrecht en staat zowel werkgevers als werknemers bij. Op de Arbeidsrecht-pagina lees je meer over wat ik voor je kan betekenen.

Familierecht

Logo familie_edited_edited.png

Familie is je meest dierbare en meest waardevolle bezit. Daar ben je zuinig op. En toch kunnen zich af en toe vervelende situaties voordoen die je familie aangaan. mr. Cuijten Advocatuur is gespecialiseerd in het familierecht en biedt, mede door het netwerk van professionals waarmee het werkt, altijd de juiste begeleiding voor jouw situatie. Zo werk ik  nauw samen met financial planners, hypotheekadviseurs en makelaars, maar ook met coaches en (kind)therapeuten. Bekijk de Familie-pagina om te zien wat ikvoor je kan betekenen.

Verbintenissenrecht

Logo verbintenissenrecht_edited_edited.p

Verbintenissen aangaan, dat doen we eigenlijk de hele dag door. Van het kopen van een brood bij de bakker, tot het kopen van een huis. Stuk voor stuk zijn het verbintenissen, waaraan beide partijen rechten én verplichtingen ontlenen. Maar wat kun je doen als de andere partij zijn of haar verplichtingen niet, niet volledig of niet op tijd nakomt? Ook daarin sta ik je bij. Ik adviseer je over jouw positie, jouw rechten en plichten en sta je bij om (alsnog) het beste resultaat te halen uit de (niet nagekomen) verbintenis. Op de Verbintenissenpagina lees je meer over wat ik precies voor je kan betekenen. 

Rechtsgebiedenregister

mr. E.J.A. Cuijten heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

 • Arbeidsrecht

 1. Medezeggenschap

 2. Collectief ontslag

 3. Pensioenen

 4. Arbeidsmediation

 5. Internationaal arbeidsrecht

 • Personen- en familierecht

 1. Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen

 2. Ouderschap en erkenning

 3. Collaborative divorce

 4. Mediation

 5. Jeugdbeschermingsrecht

 6. Bijzondere curator

 7. Internationale kinderontvoering

 8. Internationaal privaatrecht

 

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Logo orde van advocaten.jpg
mr_edited.png
bottom of page