top of page
Over Iris zonder achtergrond.png

Over Iris

WhatsApp Image 2021-12-04 at 12.32.21.jpeg

mr. E.J.A. (Iris) Cuijten

Iris studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Tilburg. In 2015 studeerde zij af op het gebied van het Privaatrecht. Tijdens haar studie heeft Iris zich gespecialiseerd in personen- en familierecht, arbeidsrecht en strafrecht. Haar masterscriptie schreef ze onder begeleiding van prof. mr. P. Vlaardingerbroek over het omgangsrecht van grootouders.

 

Naast haar studie was Iris als vrijwilliger verbonden aan Rechtswinkel Eindhoven, eerst als juridisch medewerker en later als sectiehoofd Arbeidsrecht. Daarnaast heeft zij tijdens haar studie gewerkt als pleittrainer aan de Universiteit van Tilburg.  

 

Sinds januari 2016 is Iris bovendien actief lid van netwerkvereniging JONG! Valkenswaard, waar zij sinds februari 2018 deel uitmaakt van het bestuur. 

Iris is sinds 2016 werkzaam als advocaat in Valkenswaard. Zij heeft zich sindsdien gespecialiseerd in het arbeidsrecht, personen- en familierecht en het verbintenissenrecht.

 

Iris is deskundig, betrokken en daadkrachtig. Haar werkwijze kenmerkt zich door korte lijnen, snelle actie en oplossingsgericht denken en handelen. Iris komt graag in onderling overleg tot een voor alle partijen bevredigende oplossing, maar wanneer de gang naar de rechter niet te vermijden is, vertegenwoordigt ze jouw belangen daadkrachtig in een procedure.

mr_edited.png
bottom of page